Minden behatolóra tüzet nyitunk

Aknamező

Aknamező

Kezdünk!

...de hogy lehet, hogy ők ezt engedik?

2014. november 20. - SarahConnor

 

Bizonyos tekintetben harcosként, a jó ügyért küzdő amazonként gondolok magamra. Nem fákról nyilazom az ellenséget, hanem a neten és a való világban vadászom a káros, agymosó tartalmakat és abba az illúzióba ringatom magam, hogy felnyithatok pár szemet.

 Illuminati-.jpg

Ami ma a világban zajlik, az nem normális. Nem így kellene lennie, és sajnos egyre inkább beletörődünk.

Az emberek kivetkőznek magukból és levetkőznek maguktól.

Mindent a pénz irányít.

Belehazudnak a képünkbe.Ők.

És mi mosolyogva asszisztálunk ehhez. Miért?

Mert agymosás folyik. Engedelmes rabszolga-polgárokat szeretnének, akik ölbe tett kézzel várják az új világrend eljövetelét, és bármilyen iga alá behajtják a fejüket.

Ennek előjelei vannak, melyek már megtalálhatóak a minket körülvevő világban.

Hívhatjuk az Új Világrend "atyjait" illuminátusoknak, gyíkembereknek, szabadkőműveseknek, földönkívülieknek, sátánistáknak, vagy egyszerűen csak elképzelhetetlenül gazdag  zsidóknak, az eredmény ugyanaz: téged akarnak, az agyad, a lelked akarják kiölni, hogy aztán szégyenérzet nélkül bármit le tudjanak tuszkolni a torkodon.

Az emberi társadalmat már évtizedek óta "idomítják" - olyan folyamatok, változások indultak el a világban, melyek azt szolgálják, hogy hozzászokjunk a szélsőségeshez, fel se húzzuk a szemöldökünket a vérlázítón és elfogadjuk az elfogadhatatlant - valamint rejtett szimbólumaikon keresztül folyamatosan barátkozzunk az ideológiával, sőt szeressük meg jelképeiket, hogy mikor eljön az Új Világrend, már ismerősnek és barátságosnak hasson az egész.

A szimbólumok, rituálék körülvesznek bennünket, a csapból is folynak. Az én küldetésem az, hogy rávílágítsak ezekre.

Egyszerű ember vagyok, két lábam van, Tescóban és más üzletekben vásárolok, shoppingolok a barátnőkkel, dolgozom, néha beteg vagyok, néha tévézek, és elég sokat netezek. Célfogyasztó vagyok szinte mindenre, ami létezik.

Szeretném azt gondolni, hogy már átlátok a húzásaikon, a jelképeken.

Amin átlátok, azt megmutatom, lássatok át rajtuk ti is. Gondolkodjatok, törjetek ki az agyi tompultságból, amit ránk erőltet ez a világ.

A blogban az Új Világrend (NWO) ideológiáját mutatom be, és annak szimbólumait, utalásait tárom fel képeken, melyeket személyesen lövök jártamban-keltemben.

Ajánlott olvasmány: www.vigilantcitizen.com

Kezdődjön a felébredés!

 

Lenina

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szepujworld.blog.hu/api/trackback/id/tr566919527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2016.11.24. 13:28:13

Nincsenek ők, csak mi vagyunk. Gondoltam szólok.
süti beállítások módosítása