Minden behatolóra tüzet nyitunk

Aknamező

Kik és miért?

2015. február 10. - SarahConnor

Kik az Illuminátusok és miért csinálják, amit csinálnak?

 

Namost tisztázzuk: az első posztban azt írtam, mindenki más kezében látja összpontosulni az NWO (New World Order – Új Világrend) megvalósulására tett törekvéseket. Hallottam már gyíkemberekről, különböző földönkívüliekről, multimilliárdos családok szövetkezetéről, mindenről. Én kevésbé vagyok nyitott a természetfeletti magyarázatokra. A valódi gonoszt mindig az emberben látom, ahogyan most is. Hitében megingatni senkit nem célom. Azért használom az Illuminátusok megnevezést a blogban feltárt folyamatok mögött állókra, mert egyébként is többféle vélekedés létezik azt illetően, kik is ők, ám abban mind egyezik, hogy kiváltságosok. Vitathatatlanul azok.

 

Az Illuminátusok rendje eredetileg egy, a 18. században működő bajor titkos társaság volt, Adam Weishaupt filozófus alapította saját ideológiája mentén. A társaság célja az volt, hogy felvilágosodás és erkölcsi nemesedés útján az emberi társadalom elérkezzen egy olyan állapotba, ahol nem igényel vezetést, tehát mindenfajta uralmat feleslegessé akartak tenni. Ez egyfajta népművelő programnak hangzik, és valójában afféle is volt. Szigorú szabályok szerint nyerhetett valaki felvételt, és a működés bizonyos reformokat követően alapvetően átalakult. Céljává a forradalom és mindenféle harc nélküli hatalomátvétel lett. Nem csoda, hogy ezellen már többen fellépni igyekeztek, végül az egyháznak sikerült is: nyomást gyakorolt a kormányra, mely végül rendeletekkel ellehetetlenítette a rendet, mely így mindössze 9 év működést követően megszűnt, hivatalosan nem működhetett tovább.

 

De, ahogy minden jóravaló konteó kezdődik, a jóból sosem elég, „menjünk még egy kört”, mondták az Illuminátusok, így biztosan folytatták titkos működésüket. Addigra már szoros szálak fűzték őket a szabadkőműves páholyokhoz is, hiszen sok taguk két lovat ült meg egyszerre. Így kezdődhetett, hogy az Illuminatusok lassan, de biztosan és őrült stratégikusan beették magukat a politika világába (is). Ezt pár kormányrendelet miatt kár lenne a kukába dobni, nem igaz?

 

Bizonyos vonulatok a konteóvilágban mindenért, de szó szerint mindenért az Illuminátusokat hibáztatják. Ez általában a konteó műfajának legtöbbet csúfolt rétege: elmebetegség a kifutott levestől az elhasadt farmerig és a múlt heti karambolunkig mindent a nyakukba varrni.

screen-shot-2014-09-08-at-5-39-25-pm.png

 

Egyvalami azonban van, amiért tényleg felelőssé tehetők, és aminek az észrevételéhez tényleg csak nyitott szem és józan paraszti ész kell: az NWO (Új Világrend) terve.

 

A világ tagadhatatlanul hatalmasat változott az elmúlt évtizedekben és bizonyos üzenetek, minták idegesítően repetitívvé és természetellenesen gyakorivá válnak. Kétfajta reakció létezik ezekre: elfogadás és megkérdőjelezés.

Mi tegyük ez utóbbit. Kérdezzük meg a világot, akárkiket is képzeljünk a táplálkozási lánc csúcsára, hogy miért?

 

Miért a sátánizmus?

 

A blog egyik visszatérő és roppant súlyos témája lesz a sátánista eszmék erősödése, propagálása illetve ezzel párhuzamosan a keresztény eszmék gúnyolása, sárba tiprása. E sorok írója nem gyakorló vallásos, de egyik vallás megtiprását sem támogatja (köztük pl a sátánizmusét sem, egyébként), és joggal kérdezhetjük: ugyan miért okés az, hogy lefelé forduló keresztek díszítik a női ruhákat, és miért nem mondja valaki azt erre, hogy ácsi?

 

Az Illuminátusok NWO terveit a meglévő normák teljes lerombolásával szeretnék megvalósítani. Norma alatt értek minden erkölcsi, társadalmi, vallásos és individuális értéket, ami mentén egy mai ember meghatározhatja magát. Gyökeresen új öntudatot és énképet akarnak az embereknek, olyat, amiben az a normális, amire ők mondják. Miért jó ez? Mert egy agyilag programozott emberből nagyon engedelmes polgár lesz. Illetve rabszolga. Ja, nem, polgár.

 

Miért az egyiptomi kultúra?

 

Azért, mert egyiptomiak mai szemmel nézve egyszerre fennkölt és primitív eszmerendszere rengeteg olyan jelképet használ, amelyek ezoterikus jelentése az ideológiájukat támasztja alá.

A jelképeknek mindig két jelentését fogjuk nézni: az ezoterikusat (amely csak egy kiválasztott csoport számára érthető), illetve az exoterikusat, mely a társadalom, a tömegek által elfogadott jelentés. A kettő néha olyan elképesztő mértékben különbözik, hogy vérfagyasztó. Az egyik legkarakteresebb jelképünk például a szem, ami gyakran pusztán szépsége miatt kerül fel ékszerre, ruhára, holott ezoterikus jelentése visszautal Hórusz szemére, mely erősen okkult, a mindent látó felső hatalom jelképe.

 

És hol vannak a jelképek?

 

Ne aggódjatok, jelképből minden nap megkapjátok a normális dózis körülbelül százszorosát. Ha használtok internetet, néztek TV-t és nyomtatott médiumokat is követtek, akkor bőven reális ezt mondani. A jelképeket, mivel széles embertömegeket szeretnének velük beoltani, a legpopulárisabb műfajokban közvetítik: a zene, a sorozatok, a filmek, a klipek és showműsorok és a divat. Igen, az a divat is, amivel ti találkoztok vasárnap a plázában, vagy a turiban. És ez tényleg csak a felső réteg. Ne aggódjatok, fájdalmas aprólékossággal merülünk majd bele mindbe.

 

Legközelebb jönnek a jelképek, és készüljetek: a levegővel szívjuk be az NWO borzalmait, bármerre megyünk. Fájni fog!

 

Csók:

Lenina

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szepujworld.blog.hu/api/trackback/id/tr957158621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2016.11.24. 13:33:57

Miért rosszabb egyik szimbólum a másiknál?
Miért akarna bárki is egy NWO-t? Mármint a befolyásos valakikre gondolok. Ha léteznek, eleve kivételezettek, a status qo fenntartásában érdekeltek. Zavarosban halászni kalandoroknak való dolog.

SarahConnor 2017.02.16. 21:36:13

@Almaleves: kedves Almaleves, ez a blog halott, a poszt több, mint két éves. Egy szerzőtársam magával vitte a posztokat és máshol folytatja. A blog tehát megszűnt, több mint 8 év működés után. Sajnos lemaradtál róla, és a válaszokról is. Ugyan a blog kistestvére ma is aktív, mivel azt érzem, nem igazán vagy nyitott a tartalomra, nem reklámozom. Köszönöm a kommentet.
Itt hamarosan talán új blog nyílik. Talán nem.